Get Adobe Flash player

Tisztítószer

Booster folteltávolító és vízlágyító mosószeradalék

Csökkenti a víz keménységét
Ha szeretné növelni a víz mosóerejét — főleg, ha kemény vizet használ — vagy ha egy extra adalékkal szeretné hatékonyabbá tenni a szokásos mosóporát a makacs foltok könnyebb eltávolításához, akkor a Booster lesz az Ön terméke.
A Booster


Olvassa tovább…
Booster folteltávolító és vízlágyító mosószeradalék ->

Disinfectant fertőtlenítő koncentrátum

A Disinfectantot olyan felületekre fejlesztettük ki, amelyeknél egyidőben van szükség tisztításra és fertőtlenítésre. Hideg és meleg vízben egyaránt kiválóan tisztít és fertőtlenít.
Használható lakásban, iskolában, kórházakban, közintézményekben, állatorvosi rendelőkben, szállodákban, tornatermekben, öltözőkben és bárhol, ahol nagyon fontos a higiénia. A Disinfectant


Olvassa tovább…
Disinfectant fertőtlenítő koncentrátum ->

G1: foszfátmentes mosópor koncentrátum

A G1 nagyhatású összetevői behatolnak az elképzelhető legmakacsabb szennyeződés alkotóelemei közé is, és a szó szoros értelmében leszakítják azokat a ruháról. A finom alkalikus (lúgos) komponensek megtámadják és eltávolítják e “hívatlan vendégeket”. A G1 olyan vegyszereket is tartalmaz, amelyek a


Olvassa tovább…
G1: foszfátmentes mosópor koncentrátum ->

LDC mosogatószer és kímélő tisztítószer koncentrátum

Az LDC illatosított általános tisztítószer, mely eléggé erős ahhoz, hogy a zsírosabb lábasokat és fazekakat is tisztítsa, ugyanakkor eléggé kímélő ahhoz, hogy kézi mosószernek használjuk.
Az LDC kiválóan tisztítja a tányérokat és poharakat, nem hagy foltot, hosszantartó, bő habot képez, mely


Olvassa tovább…
LDC mosogatószer és kímélő tisztítószer koncentrátum ->

GNLD Soft: antiallergén textilöblítő koncentrátum

A ma embere számára a tisztasági elvárásokon kívül az is fontos, hogy ruhája puha, illatos legyen, és kellemes közérzetet biztosítson. A Soft öblítőszer használatával gazdaságosan megoldhatja e problémát, ruhái illatosak, és lágyak lesznek, amilyenre mindig is vágyott.
A Soft nemcsak kellemes


Olvassa tovább…
GNLD Soft: antiallergén textilöblítő koncentrátum ->

GNLD Super 10: környezetbarát általános háztartási tisztítószer-koncentrátum

A GNLD leghatékonyabb tisztítószere a Super 10, ugyanolyan erővel bír, mint egy ipari tisztítószer, a legmakacsabb szennyeződést is feloldja. Tökéletesen használható ipari tisztítószerként, de az otthoni takarításhoz is teljes mértékben megfelel. A Super 10 könnyebbé teszi a háztartási munkákat, és


Olvassa tovább…
GNLD Super 10: környezetbarát általános háztartási tisztítószer-koncentrátum ->

GNLD Super 100: környezetbarát ipari tisztítószer koncentrátum

A Super 100 egy folyékony tisztítószer koncentrátum, amelyet kifejezetten nehéz, ipari jellegű tisztítási munkákra fejlesztettek ki, és főleg zsír vagy olaj eltávolítására alkalmas: ez a rendkívüli teljesítményű termék nem háztartási használatra készült.
Különböző arányokban oldható vízben a gazdaságos használat és a


Olvassa tovább…
GNLD Super 100: környezetbarát ipari tisztítószer koncentrátum ->